( ... артикли )
Алатки
Регистрација Најава

Zonels pcMarket - Онлајн IT продавница

Ти со овде: Почетна » За нас
Недела, 26 Мај 2024

За нас

Write e-mail Print PDF

Секоја компанија доколку сака да опстане на пазарот мора да знае да ја препознае деловната корист од употребата на Информатичко Комуникациската Технологија (ИКТ).


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА ЗОНЕЛС

Компанијата ЗОНЕЛС е формирана 2005 година, како компанија за компјутерски консалтинг, трговија и услуги.
Целта на основањето е на кичевскиот пазар и пошироко да се понудат квалитетни производи и услуги од областа на ИКТ.
Од 2010 година е генерален застапник на Анхоч Компјутери за Кичево и пошироко.

МИСИЈА

Обезбедување на БРЕНД производи и квалитетни услуги по поволни цени на бизнис корисници (големи,средни и мали фирми) и домаќинства.

ВИЗИЈА

Водечка фирма во обезбедувањето на целосни бизнис решенија и услуги за ИТ на пазарот во Кичево и пошироко.

БИЗНИС ИДЕЈА

Продажба на КОМПЈУТЕРИ, ПРИНТЕРИ, ПРОГРАМИ, ФИСКАЛНИ КАСИ, како и компјутерска галантерија, потрошен материјал (тонери, картици, хартии, фискални ролни, обрасци, рибони, фокс ролни), СИСТЕМИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ, КАМЕРИ ЗА НАБЉУДУВАЊЕ.

-   ВЕБ ДИЗАЈНИРАЊЕ
-   КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ
-   РЕГИСТРАЦИИ НА ФИРМИ
-   ПРОМЕНИ
-   СЕРВИСИРАЊЕ НА КОМПЈУТЕРИ