( ... артикли )
Алатки
Регистрација Најава

Zonels pcMarket - Онлајн IT продавница

Ти со овде: Почетна
Петок, 24 Мар 2017
LOADING
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/489154hp.jpg
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/989401dell.jpg
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/445687pixio.jpg
Anhoch Pixio 525
21.730 MKD
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/205073gem.png
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/556431slusalcinja.jpg
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/241085tablet.jpg
http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/799962sonydsc.jpg http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/480737gamebird.jpg http://pcmarket.zonels.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/926536slu.jpg
1 2 3

Zonels pcMarket - Артикли

Подреди по:
Монитор Fhilips

Монитор Fhilips

5.790 MKD

Монитор PHILIPS 21.5"(54.6cm)

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


ТОНЕР TCF283A

ТОНЕР TCF283A

690 MKD

Компатибилен тонер SCI

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


BitDefender AntiVirus Total Security 2015 Licence with 2GB onlin

BitDefender AntiVirus Total Security 2015 Licence with 2GB onlin

790 MKD

Total Security 2015 Best Protection. Best Performance.

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Windows 10

Windows 10

Call for Pricing

Производот можете да го нарачате веднаш.

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Хартија 1+0, 1+1 i 1+3

Хартија 1+0, 1+1 i 1+3

1.200 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Tenda Switch 5port 10/100 S5

Tenda Switch 5port 10/100 S5

550 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Фискални ролни

Фискални ролни

20 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Notebook Dell Inspiron 3542 3558U 4GB/500GB/820M 2GB/15.6

Notebook Dell Inspiron 3542 3558U 4GB/500GB/820M 2GB/15.6

18.980 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Notebook HP 255 G3 E1-6010 /2GB/500GB/Radeon R2/15.6" HD

Notebook HP 255 G3 E1-6010 /2GB/500GB/Radeon R2/15.6" HD

12.480 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


БАРКОД

БАРКОД

4.000 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


смартфон LG L70 White

смартфон LG L70 White

6.980 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


смартфон DOOGEE

смартфон DOOGEE

5.580 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


тонери

тонери

500 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Фискални каси РАЗВИГОРЕЦ

Фискални каси РАЗВИГОРЕЦ

21.240 MKD

РАЗВИГОРЕЦ е погоден за компании кои ќе користат мобилна фискална каса или мобилен фискален принтер со можност за bluetooth комуникација.

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Фискална каса ВАРДАРЕЦ

Фискална каса ВАРДАРЕЦ

14.750 MKD

ВАРДАРЕЦ е фиксна фискална каса која може да се користи и како принтер.

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Фискална каса СЕВЕРЕЦ

Фискална каса СЕВЕРЕЦ

14.750 MKD

Краток опис СЕВЕРЕЦ е НАЈЕВТИНА фиксна фискална каса на пазарот, која е погодна за работа во малопродажни места кои немаат потреба од поврзување со компјутер и софтверска апликација.

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Тонери

Тонери

650 MKD

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Телевизор Polaroid 32"

Телевизор Polaroid 32"

7.990 MKD

TV Polaroid 32" LCD HD 1366x768 16:9 5ms HDMI/Scart/VGA/USB

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...


Рисивер

Рисивер

1.250 MKD

TV Set Top Box Star T9140 USB PVR DVB-T/MPEG-4 w/Remote

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Детали за артиклот...

Прикажи #  
Резултати 1 - 20 од 66